Pécsi Tudományegyetem

Nyelvtudományi Doktori Iskola

 

 

Clementine Diplomakupa

sze, 01/28/2015 - 16:40 -- Simon Krisztián

Mennyit ér a diplomád? Hányan olvassák a diplomamunkád?

  Minket érdekel!

Vegyél részt - és nyerj értékes díjakat - a Clementine Diplomakupán!

 

Ÿ  Marketing?

Ÿ  Aktuárius?

Ÿ  Szociológia?

Ÿ  Pszichológia?

Ÿ  Piackutatás?

Ÿ  Egyéb társadalomtudomány?

Ÿ  Gazdasági képzés?

Ÿ  Alkalmazott matematika?

Ÿ  Természettudomány?

 

Végezz összetett, komplex adatelemzést gyakorlati témákon, és mutasd meg nekünk!

 

Jelentkezés

Részt vehetsz, ha megfelelsz az alábbi feltételeknek:

Ÿ  2015 tavaszi félévében MSc, MA, vagy BSc, BA fokozatú diplomamunkát készítesz és aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel a 2014/2015-ös tanévre

Ÿ  Adatelemzést végzel benne az IBM SPSS termékek valamelyikével (Statistics, Modeler (Clementine), Amos, stb.)

Ÿ  Az elemzési téma gyakorlati, praktikus szempontból érdekes, akár üzleti, vagy tudományos ismérvek szerint

Ÿ  Tervezett diplomamunkád rövid leírásával jelentkezel 2015. február 20-ig a http://www.clementine.hu/diplomakupa oldalon

A jelentkezés során jelezheted, hogy segítséget, konzultációt, vagy szoftvert szeretnél a munkádhoz, esetleg egy külső konzulens segítségét vagy akár elemzési téma támogatást vársz tőlünk. Ezt a jelentkezés sorrendje, és kapacitásunk függvényében tudjuk vállalni.

Jelentkezésedet 2015. március 13-ig elbíráljuk és értesítünk, ezután pedig már nincs más hátra minthogy a legjobb tudásod szerint elkészítsd a szakdolgozatod, amelyet május 18-ig mi is várunk!

 

Eredményhirdetés

A beadott szakdolgozatokat szakmai zsűri bírálja el, mely a Clementine Consulting szakértőin kívül az adatbányászati, adatelemzési, piackutatási és kockázatkezelési szakmák képviselőiből áll.

A kupán idén is lesz szóbeli forduló, melyre legjobb 6 dolgozat jut tovább. A szóbeli fordulóba jutásról 2015. május 29-ig értesítjük az indulókat, a szóbeli fordulóval egybekötött eredményhirdetést pedig 2015. június 4-re tervezzük.

 

Díjazás

A nyertes munkát beadó hallgatók egy fizetett gyakornoki státuszhoz juthatnak, majd előadhatják munkájukat és eredményeiket az SPSS Nyári Iskolán!

A nyertesek összesen 500 000 Ft gyakornoki státuszhoz, és 1 000 000 Ft értékű SPSS termék tanfolyamokhoz juthatnak!

A Kupára azok a hallgatók jelentkezhetnek, akik aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek a 2014/2015-ös tanévre, és a tavaszi félévben írják a diplomamunkájukat, melyben összetett adatelemzést végeznek valamilyen gyakorlati témán, bármely IBM SPSS terméket alkalmazva.

A munkának alapvetően önállónak kell lennie, - de ha van rá igény támogatást, szoftvert biztosítunk hozzá - az elkészült diplomamunkákat elbíráljuk, és a legjobbakat díjazzuk is: fizetett gyakornoki státuszhoz juthatnak a hallgatók.

 

* A feltételek, díjazás és határidők változtatásának jogát - a beérkező pályázatok számától függően - fenntartjuk.