VI Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Tisztelt Érdeklődők!


A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata immár hatodik alkalommal rendezi meg nemzetközi, számos tudományterületet összefogó szakmai programját, az Interdiszciplináris Doktorandusz Konferenciát (IDK2017)

A konferenciának az elmúlt évekhez hasonlóan a Pécsi Tudományegyetem Állami-és Jogtudományi Kara ad otthont, 2017. május 19-21. között.

A rendezvény alapvető célja, hogy lehetőséget biztosítson hazai és külföldi fiatal kutatók, elsősorban doktoranduszok számára tudományos eredményeik prezentálására, ezenfelül személyes és szakmai kapcsolatok, együttműködések kiépítésére.

A konferencia hagyományainak megfelelően a programban a klasszikus szekciók mellett helyet kapnak vitaindító eszmecserék és kerekasztal beszélgetések egyaránt, amelyek több tudományterület szempontjából is aktuális témák köré csoportosulnak. A multidiszciplináris szekciók célja, hogy a prezentációt követően olyan diskurzus alakuljon ki, amelynek eredményeként az előadók új nézőponttal gazdagodhatnak saját kutatási területükön.

Rendezvényünkre valamennyi tudományterületről várjuk doktoranduszok, valamint kimagasló tudományos munkássággal rendelkező graduális hallgatók jelentkezését.

A kutatási eredmények bemutatására tudományos előadás keretében, vagy hagyományos poszter formájában nyílik lehetőség. A konferencia elsődleges nyelve angol, azonban korlátozott számban magyar nyelvű prezentációkat is befogadunk.

A rendezvény tudományos tartalmának szélesebb körben való megismertetése érdekében előadóink számára publikálási lehetőséget biztosítunk a konferencia ISBN számmal ellátott tanulmánykötetében.

További információkért kérjük,figyelje a konferencia hamarosan elérhető Facebook oldalát, illetve az idkpecs.phdpecs.hu weboldalt!

Amennyiben kérdése merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban,forduljon bizalommal a szervezőbizottság tagjaihoz az info.idk2017@gmail.com e-mail címen!

 

A mielőbbi találkozás reményében, üdvözlettel,
Dr. Cseporán Zsolt s.k.
elnök
Pécsi Tudományegyetem
Doktorandusz Önkormányzat

magyar
Esemény dátum: 
péntek, május 19, 2017 - 08:00 - vasárnap, május 21, 2017 - 16:00